Deelname
Je wachtwoord heb je nodig om in te loggen en is geheim. Maak je wachtwoord niet aan anderen bekend! Het is verstandig om je wachtwoord regelmatig te wijzigen.
Je gebruikersnaam wordt bij je profiel getoond. Onder je gebruikersnaam ben je herkenbaar voor andere deelnemers.
Door je deelname te bevestigen wordt voorkomen dat andere mensen jou aanmelden bij bij ons terwijl jij dat niet weet.
Ja dit is mogelijk door weer in te loggen binnen 3 dagen na opzegging
Je kunt erop vertrouwen dat we een e-mail hebben gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven! Het kan enige tijd duren voordat je onze e-mail ontvangt. Controleer of je nieuwe berichten hebt ontvangen in je mailbox. Misschien is onze e-mail in de map "ongewenste e-mail" of "spam" terecht gekomen. Je kunt dit in de toekomst voorkomen door ons e-mailadres aan je contactpersonen toe te voegen. Klopt het e-mailadres wel dat je hebt opgegeven? In een e-mailadres mag je bijvoorbeeld geen spaties gebruiken! Heb je een verkeerd e-mailadres gebruikt meld je dan opnieuw aan en vul het goede e-mailadres in. Soms wordt onze e-mail geblokkeerd door bijvoorbeeld Hotmail, Live, MSN, Gmail enz. Gebruik in dat geval een ander e-mailadres om je aan te melden. Verkeerd aangemelde accounts worden automatisch na 48 uur verwijderd
Je kunt je deelname bij ons op elk moment beëindigen zonder verdere verplichtingen. In het panel kun je je account deactiveren Instellingen > Opzeggen Accounts met verzonden berichten worden na 3 dagen verwijderd, indien je geen verzonden berichten hebt direct.
Ga naar de website en klik op 'Aanmelden'. Vul het formulier in en je krijgt direct van ons een e-mail. In deze e-mail staan je gebruikersnaam en wachtwoord. Log hiermee in bij de website om je GRATIS deelname te bevestigen. Je bent nu GRATIS lid.
Je ontvangt een e-mail met je gebruikersnaam en wachtwoord. Log hiermee in bij onze website om je GRATIS deelname te bevestigen.
Om typefouten te voorkomen raden we je aan om je wachtwoord te kopieren en vervolgens te plakken in het inlogvenster. Dit gaat zo: Open een e-mail van ons waarin je wachtwoord staat vermeld. Selecteer het wachtwoord en klik op de rechtermuisknop. Kies kopieren en bevestig je keuze met de linkermuisknop. Ga naar het inlogvenster en zet de cursor in het veld naast Wachtwoord. Klik op de rechtermuisknop. Kies plakken en bevestig je keuze met de linkermuisknop. Het wachtwoord is nu ingevuld. Klik op inloggen.
Email berichten
Dit kun je duidelijk zien bij je bericht.
Het is niet mogelijk om berichten te verwijderen.
Ga naar het profiel van degene aan wie jij een bericht wilt sturen. Klik op Stuur bericht en volg de instructies. Als je tegoed hebt krijg je onbeperkt toegang en kan je alles doen op de site.
Ga naar "contacten" Ga naar "E-mail Contacten" Klik op het bericht dat je wilt lezen en volg de instructies.
Dit staat duidelijk vermeld per bericht.
Klik op "Stuur ... een bericht"
Je kunt ervanuit gaan dat je bericht is aangekomen.
je tegoed is onbeperkt geldig
E-mailservice
Nee, wij versturen geen spam e-mails.
Als er iets belangrijks gebeurt dan ontvang je van ons een e-mail. Zo kan het zijn dat je een bericht hebt ontvangen van een date. We sturen je dan een e-mail zodat je snel kunt reageren.
Ga in het menu naar "Persoonlijke settings" Hier kan je beslissen of je wel of geen e-mails wilt ontvangen.
Ga in het menu naar "Persoonlijke settings" Hier kan je je e-mailadres wijzigen.
Favorieten en Fans
Zoek een date waarvan je het profiel wilt bewaren. Klik op Maak favoriet. Het profiel is nu aan je favorieten toegevoegd.
Ga naar favorieten Hier kan je favoriete profielen bekijken.
Ga naar favorieten Hier kan je favoriete profielen verwijderen.
Ga naar Mijn fans Hier zie je bij wie jouw profiel favoriet is.
Als je tijdens het zoeken een profiel wilt bewaren dan kan je dit profiel toevoegen aan je favorieten zodat je later deze profielen makkelijk kan terugvinden. Daarnaast kan je zien of andere deelnemers jouw profiel aan hun favorieten hebben toegevoegd, dit zijn fans.
Fotos
Je profielfoto is zichtbaar voor zowel gasten als leden. Fotos in je fotoalbum zijn alleen zichtbaar voor leden.
Kies een goedgekeurde foto in je fotoalbum. Klik op "aan profiel toevoegen"
Een profielfoto is een goedgekeurde foto in je fotoalbum die standaard bij jouw profiel wordt getoond.
Nee, het is niet verplicht maar we willen je erop wijzen dat profielen met fotos veel meer reacties krijgen dan profielen zonder fotos! We raden je dan ook sterk aan om een of meerdere fotos in je fotoalbum te plaatsen.
Je mag zoveel fotos in je fotoalbum plaatsen als je wilt.
Duidelijke fotos waarop jij staat afgebeeld worden geplaatst.
Mensen plaatsen soms foto's met een balkje over de ogen om hun anonimiteit te waarborgen.
Ga in het menu naar "Mijn profiel fotos". Hier kan je fotos toevoegen aan je profiel. Je fotos moeten in JPG formaat zijn.
Nee, dit is niet mogelijk. Verwijs in het bericht aan je date naar jouw profiel op de site.
Je foto is afgekeurd omdat de foto niet voldoet aan de kwaliteitseisen. Deze eisen kan je lezen als je een nieuwe foto toevoegt aan je profiel.
Selecteer de foto die je wilt verwijderen. Klik op Verwijder foto
Je foto wordt eerst gecontroleerd voordat deze in je fotoalbum aan anderen wordt getoond. Deze controle kan enkele dagen duren. Als een foto is goedgekeurd dan is deze zichtbaar voor anderen. Als een foto is afgekeurd dan is deze niet zichtbaar voor anderen
In- en uitloggen
Log in met je oude wachtwoord Ga in het menu naar "Instellingen". Hier kan je je wachtwoord wijzigen.
Dit doe je door uit te loggen voordat je de site verlaat
Maak je gebruikersnaam en wachtwoord niet aan anderen bekend. Wijzig je wachtwoord regelmatig. Schakel automatisch inloggen uit. Log altijd uit als je klaar bent.
Je gebruikersnaam kan niet worden gewijzigd om verwarring bij andere deelnemers te voorkomen. Als je toch onder een andere naam wilt meedoen meld je dan opnieuw GRATIS aan.
Vind je het lastig om iedere keer in te loggen? Kies dan voor automatisch inloggen. Bij automatisch inloggen ben je meteen ingelogd bij jouw account, elke keer als je onze website bezoekt.
Je wordt automatisch uitgelogd als je zelf uitlogt
Je moet aangemeld zijn om in te kunnen loggen. Is dit niet het geval meld je dan GRATIS aan. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord zonder fouten in. Je hebt van ons e-mails ontvangen waarin je gebruikersnaam en wachtwoord staan vermeld. Om typefouten te voorkomen raden we je aan om je gebruikersnaam en wachtwoord te kopiëren en vervolgens te plakken in het inlogvenster. Controleer of je wel bij de juiste site probeert in te loggen. Staat je spamfilter (Norton e.d.) niet te streng afgesteld? Vraag je inloggegevens op. Kopiëren en plakken gaat zo: Open een e-mail die je van ##domein## hebt ontvangen. Selecteer met je muis je gebruikersnaam of je wachtwoord en klik op de rechtermuisknop. Kies “kopiëren” en bevestig je keuze met de linkermuisknop. Ga naar het inlogvenster en zet met je muis de cursor in het veld naast Gebruikersnaam of Wachtwoord. Klik op de rechtermuisknop. Kies “plakken” en bevestig je keuze met de linkermuisknop. Je gebruikersnaam of wachtwoord is nu ingevuld zonder fouten.
Ga naar onze website en klik op “Gegevens vergeten”. Vul het e-mailadres in waarmee je hebt aangemeld en je krijgt direct van ons een e-mail. In deze e-mail staan je gebruikersnaam en wachtwoord.
Het kan zijn dat als je inlogt de computer automatisch het wachtwoord invult. Als dit gebeurt dan heeft je computer je wachtwoord opgeslagen in het geheugen van de internet-browser. Om je wachtwoord te verwijderen uit het geheugen van de computer doe je het volgende: Log in, wijzig je wachtwoord en log uit. Log opnieuw in en type je gebruikersnaam in. Druk NIET op "Log in" maar verwijder eerst alle sterretjes uit het "wachtwoord veld" en type je nieuwe wachtwoord. Je krijgt nu een extra venster met de melding dat het opgegeven wachtwoord niet overeen komt met het opgeslagen wachtwoord. Onder het inlog formulier staat een keuze onthouden, vink deze uit. Klik hier op "login" en het wachtwoord is uit het geheugen van de computer gewist.
Mijn profiel
Je kunt op de profielpagina zien wanneer deze persoon voor de laatste keer de site heeft bezocht. Profielen van personen die niet actief zijn worden na verloop van tijd automatisch verwijderd.
Ja, zowel gasten als leden kunnen je profiel zien.
Zodra je een profielnaam hebt aangemaakt wordt je profiel getoond.
Login op onze website. Ga naar "Profiel Gegevens" en verander je profiel.
Er staan veel profielen op de website omdat mensen zich gratis kunnen aanmelden en hun profiel kunnen laten zien zo lang als ze zelf willen.
Je kunt met anderen in contact komen door berichten te schrijven en ontvangen berichten te beantwoorden.
Je kan je profiel terug vinden door middel van de website naam gevolgd door je profielnaam. Bijvoorbeeld: http://www.domein.nl/profielnaam-date-profiel.html
Je profiel is belangrijk omdat je daarmee door anderen wordt gevonden. Door middel van jouw profiel vertel je aan andere deelnemers meer over jezelf en naar wie je op zoek bent. Andere deelnemers doen dit ook zodat je van elkaar kan zien of je wel of niet bij elkaar past. Neem de tijd om je profiel zo goed mogelijk in te vullen!
Erotisch Contact is erotisch getint contact dat niet in alle gevallen betekent dat je daadwerkelijk seks met een ander zou willen. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat erotisch contact uiteindelijk overgaat in seksueel contact. Sex houdt in dat je heel direct op zoek bent naar iemand om seks mee te hebben.
Als je je aanmeld bij onze websites wordt om je e-mailadres gevraagd. Als dit e-mailadres klopt ontvang je een e-mail met je wachtwoord. Dit wachtwoord heb je nodig om je deelname te bevestigen en in te loggen. Dit betekent dat alleen mensen met een geldig e-mailadres lid kunnen worden van onze websites.
Tarieven
Nee, de prijzen zijn laag en wij brengen geen onverwachte kosten in rekening.
Als je moet betalen dan worden de tarieven van te voren duidelijk vermeld op de website.
Je zult vast begrijpen dat het geld kost om deze datingservice aan te bieden. We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden en vragen daarom voor onze bemiddeling een kleine vergoeding.
Je aanmelden, je profiel publiceren is allemaal GRATIS bij ons. We vragen slechts een kleine vergoeding voor onze bemiddeling. Daarom worden bepaalde diensten tegen betaling aangeboden. Dat geldt onder andere voor het schrijven van berichten aan elkaar. Als je uiteindelijk je date gaat ontmoeten, dan betaal je ons daar ook helemaal niets voor. In zoverre is onze dating service gratis.
Tegoed
Dit kun je zien door boven in het menu op Tegoeden te klikken
Ja, betalen via Mister Cash / Bankcontact is een veilige en veelgebruikte manier van betalen.
Met flirt tegoed kun je flirten met andere deelnemers, flirt tegoed kan ook ingewisseld worden voor dating punten. 250 flirt tegoed is 1 dating punt
Als je geen tegoed meer hebt dan stopt je betaalde toegang. Je kunt dan bijvoorbeeld geen berichten meer lezen en schrijven.
Ja, je kunt altijd kiezen tussen inbellen of betalen via je tegoed.
Log in op onze website Klik boven in op de link " Tegoeden" en klik daarna op "Tegoed toevoegen".
Selecteer in het betaalscherm iDEAL als betaalwijze. Klik op "Start iDEAL betaling" en je wordt doorgestuurd naar jouw bank waar de betaalopdracht klaar staat. Je rekent je tegoed af en je komt weer terug bij de website. Zodra je betaling is ontvangen wordt je tegoed opgewaardeerd.
Nee, het is niet mogelijk om je tegoed over te dragen aan iemand anders. Je tegoed is persoonlijk en niet-overdraagbaar. Je kunt wel (een deel van het) tegoed schenken aan iemand anders.
Ja, iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
Nee, je betalingen worden niet teruggestort.
Met een tegoed koop je van te voren een bepaald aantal emails die je kunt gebruiken om contact op te nemen met andere leden van onze sites.
Dit zijn de voordelen van een tegoed: - Bepaal zelf hoeveel tegoed je koopt. - Bepaal zelf wanneer je tegoed koopt. - Je hebt meerdere betaalmogelijkheden. - Veilig en betrouwbaar tegoed opwaarderen via je bank of creditcard. - Geen automatische incasso. - Volledige controle over je uitgaven door vooraf te betalen. - Je kunt anoniem betalen. - Je kunt ook vanuit het buitenland betalen. - Aangekocht tegoed is onbeperkt geldig. - Betalen via een tegoed is sneller, makkelijker en betrouwbaarder als inbellen. - Geen telefoon meer nodig. - Geen telefoonverbinding meer nodig. - Geen toegangscode meer die je in moet intoetsen - Geen telecom providers meer die 0906 / 0907 niet ondersteunen. - Geen extra inbelkosten meer die door mobiele operators extra in rekening worden gebracht bovenop de vermelde inbeltarieven.
Ga in het menu naar "Tegoeden" en klik op "Tegoed toevoegen".
Je kunt tegoed kopen voor 10, 25, 50, 100, 250 en 500 euro. De tarieven kun je terug vinden op de betaalpagina. Voor verschillende payment providers worden er kosten in rekening gebracht. Deze administratiekosten worden bij het totaalbedrag opgeteld. Meet informatie kun je vinden op de betaalpagina.
Ja, ClickandBuy is een veilig betaalsysteem.
Op je afrekening staat NIET dat je tegoed hebt gekocht bij een datingsite. De aankoop is anoniem vermeld als: Pay.nl Betaling
Ja, betalen via een creditcard is een veilige en veelgebruikte manier van betalen.
Nee, je ongebruikte tegoed wordt niet teruggestort.
Bij inschrijving ben je akkoord gegaan met de Algemene Voorwaarden. Wanneer je inschrijving is verwijderd door de redactie, wordt conform de Algemene Voorwaarden geen restitutie verleend over betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden.
Nee, we schrijven geen geld af van jouw rekening zonder dat je het weet. We werken alleen met vaste betalingen we hebben geen abonnements vormen.
ClickandBuy is een van de toonaangevende betaalsystemen in het internet. Bij meer dan 7000 aanbieders kan je betalen voor bijvoorbeeld muziek, films, spelletjes enz. Zo wordt ClickandBuy gebruikt om af te rekenen bij iTunes, Skype, MSN en nog veel meer bekende bedrijven. Via ClickandBuy heb je de keuze uit veel betaalmethoden om veilig en gemakkelijk je abonnement af te rekenen. Zo kan je betalen met je creditcard of geld overschrijven van je bank- of girorekening. Als je via ClickandBuy betaalt is op je afrekening NIET te zien dat je tegoed hebt gekocht bij een datingsite. Zie voor meer informatie www.clickandbuy.com
Selecteer in het betaalscherm ClickandBuy als betaalwijze. Klik op "Start de betaling" en je wordt doorgestuurd naar ClickandBuy. Na een eenmalige GRATIS registratie bij ClickandBuy kies je op welke manier je wilt betalen. Zodra je betaling is ontvangen wordt je tegoed opgewaardeerd.
Op je afrekening staat NIET dat je tegoed hebt gekocht bij een datingsite. Er staat een anonieme omschrijving! Je kunt de omschrijving bekijken voordat je betaalt. Dit gaat zo: Klik op "Start de betaling" en je wordt doorgestuurd naar ClickandBuy. Na een eenmalige GRATIS registratie bij ClickandBuy kies je op welke manier je wilt betalen. Je krijgt nu de omschrijving te zien van de transactie. Annuleer de transactie als je niet verder wilt gaan.
Houd rekening met een verwerkingstijd van je betaling. Dit kan enige werkdagen duren. Zodra wij je betaling hebben ontvangen wordt je tegoed opgewaardeerd. Als je vermoed dat jouw betaling niet is verwerkt neem dan contact met ons op. We hebben de volgende gegevens van je nodig: Je gebruikersnaam. Het aangekochte bedrag. De datum van aankoop. Je betaalwijze.
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je tegoed afrekenen. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je zich daarvoor hoeft aan te melden. Als je via iDEAL betaalt is op je afrekening NIET te zien dat je tegoed hebt gekocht bij een datingsite.
Op je afrekening staat NIET dat je tegoed hebt gekocht bij een datingsite. Er staat een anonieme omschrijving Je kunt de omschrijving bekijken voordat je betaalt. Dit gaat zo: Klik op Start iDEAL betaling en je wordt doorgestuurd naar jouw bank waar de betaalopdracht klaar staat. Je krijgt nu de omschrijving te zien van de transactie. Annuleer de transactie als je niet verder wilt gaan.
Je tegoed komt te vervallen als je langer dan 6 maand niet ingelogd bent geweest of als je je account opzegd
Betalen via creditcard is alleen mogelijk via paypal
Dating punten krijg je bij aankoop van credits en als je berichten verzend, Deze punten kun je inwisselen voor tegoed 25 punten = 1 credit
Mister Cash / Bankcontact is het populairste betaalmiddel in België. Met Mister Cash / Bankcontact kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van Mister Cash / Bankcontact, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betaal direct online via het Mister Cash / Bankcontact systeem van Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Simpel, snel en veilig.
Selecteer in het betaalscherm Mister Cash / Bankcontact als betaalwijze. Klik op "Start de betaling" en vul je kaartnummer en vervaldatum in. Je wordt doorgestuurd naar jouw bank om de betaling af te ronden. Zodra je betaling is ontvangen wordt je tegoed opgewaardeerd.
Op je afrekening staat NIET dat je tegoed hebt gekocht bij een datingsite. Er staat een anonieme omschrijving! Je kunt de omschrijving bekijken voordat je betaalt. Dit gaat zo: Klik op "Start de betaling". Je krijgt nu de omschrijving te zien van de transactie. Annuleer de transactie als je niet verder wilt gaan.
Zoeken
Ga naar Snel zoeken of Uitgebreid zoeken. Vul de zoekcriteria in. Klik op Zoeken en volg de instructies.
Ja, je moet aangemeld en ingelogd zijn.
Je kunt zoeken op mannen/vrouwen en met of zonder foto.